Tidsregistrering: Opfyld det nye lovkrav med Forsyning|FOF i Skyen

11. april 2024

Tidsregistrering: Opfyld det nye lovkrav med Forsyning|FOF i Skyen 

Fra d. 1. juli 2024 bliver det et lovkrav at opgive elektronisk tidsregistrering for alle virksomheder. Vi giver her en gennemgang af, hvordan du kan opfylde lovkravet gennem din Forsyning|FOF i Skyen-løsning.  

 

Tidsregistrering: Opfyld det nye lovkrav med FOF i Skyen 

Fra d. 1. juli 2024 bliver det et lovkrav at anvende elektronisk tidsregistrering for alle virksomheder. Vi giver her en gennemgang af, hvordan du kan opfylde lovkravet gennem din FOF i Skyen-løsning.  

Den 1. juli 2024 bliver det et EU-lovkrav for alle virksomheder at anvende præcis og elektronisk tidsregistrering. Dermed kommer mange virksomheder til at skulle forholde sig til, hvordan man bedst muligt opfylder lovkravet på en effektiv måde. 

Heldigvis kan vi her hos Softværket tilbyde vores kunder den perfekte løsning til tidsregistrering i form af JobManager. Ud over at opfylde lovens krav vil denne løsning også kunne give værdi i forhold til fx projektstyring, idet løsningen er fuldt integreret med Forsyning|FOF i Skyen. 

Med JobManager tilbyder vi effektiv og brugervenlig tidsregistrering som en integreret del af vores FOF i Skyen-løsning. Det betyder at alle vores kunder som er en del af FOF i Skyen, nu kan få tidsregistrering som en tilkøbsløsning, fuldt integreret med jeres Forsyning|FOF-løsning.  

Gennem JobManagers tjeneste får du som kunde med Forsyning|FOF i Skyen mulighed for: 

  • Tidsregistrering af komme/gå-tider.
  • Tidsregistrering af sager – Hvad end det er administration, produktion, eller distribution, kan du gennem JobManager registrere hvilke sager du arbejdede på, samt eventuelle undersager. 
  • Lønklargøring – Programmet sørger for at sende timer og sager ind til revisoren, som så kan omdanne det til lønsedler. 

Med tilføjelsen af JobManager kan du derfor være tryg ved, at din forsyning er i overensstemmelse med det nye tidsregistreringskrav, samtidigt med at du også får optimeret de administrative processer og dermed øget effektivitet i din virksomhed.  

For at gøre tidsregistrering endnu nemmere for brugeren, findes JobManager-løsningen i øvrigt som en app, så du altid kan være sikker på at have din tidsregistrering lige ved hånden.